Individanpassade fotinlägg

Sportskadekliniken i Vänersborg har tillverkat individuellt anpassade fotinlägg sedan år 1984. Vårt mål är att tillhöra de främsta inom vår bransch, vilket har resulterat i den världsledande, högteknologiska utrustning vi använder oss av idag.

Vid uppstarten av Sportskadekliniken Vänersborg år 1984 tillverkade vi våra individanpassade inlägg på traditionellt vis med gipsavgjutning. År 2004 investerade vi i en ny och än idag världsledande teknik inom området, nämligen tillverkning via datastyrda processer som 3D-scanning, CAD-modellering och NC-fräsning.

År 2017 uppdaterade vi våra NC-fräsmaskiner med tillhörande programvara som har gett oss fler möjligheter i vår tillverkning.

År 2021 investerade Sportskadekliniken i en ny NC-fräsmaskin som gör det möjligt att fräsa fram 12 par fotinlägg samtidigt. Tidigare har fotinläggen tillverkats parvis i två mindre NC-fräsmaskiner. Den nya NC-fräsmaskinen möjliggör en mer effektiv produktion och kortare kötider i takt med ökad efterfrågan. 

Tack vare att vi tillverkar fotinlägg helt i egen regi har vi också stora anpassningsmöjligheter att erbjuda med avseende till skor, pjäxor, skridskor, cykelskor, arbetsskor etc. Allt för att passa just dig och dina behov.

Pris: Från 1350 kr/par

Gånganalys

Hur går det till?

För att veta hur just dina inlägg ska se ut görs alltid ett besök eller en gånganalys hos oss. På så sätt kan vi se till dina personliga behov och anpassa oss till dessa. Vi tillverkar sedan dina individanpassade inlägg på plats i vår egen verkstad, varpå de levereras till dig nästkommande vecka.

Du behöver ingen remiss för att boka en tid hos oss. Välkommen!

Vill du beställa extra inlägg?

Observera att det kan vara nödvändigt med ett återbesök och nya 3D-bilder på dina fötter om det har gått en tid sedan ditt senaste besök. Detta för att säkerställa att dina fotinlägg ger dig den support du behöver.

Beställ extra inlägg

Fotinlägg

Vårt team

Vårt team inom inläggstillverkning har lång erfarenhet inom området. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid befinna oss i framkant vad gäller teknik och kompetens. Samtliga av oss är certifierade inläggstillverkare via 3D-scanning, CAD-modellering och NC-fräsning.
Håkan Lööf

Håkan Lööf

Certifierad inläggstillverkare

Ägare av Sportskadekliniken.
Medlem i SFAIM.

Alexander Lööf

Alexander Lööf

Certifierad inläggstillverkare

Medlem i SFAIM.

Loggor leverantörer

Adress

Sportskadeklinken Adductor Medical AB
Svetsargatan 15
462 56 Vänersborg

Bankgiro: 895-7144

Öppettider

Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Torsdag - Fredag: Produktionsdagar,
öppet efter överenskommelse

Telefon

0521-637 07
Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Övriga tider svarar vi i mån av tid.

Copyright © Sportskadekliniken Adductor Medical AB. Webbsida utvecklad av KFORM.