Tjänster

Sportskadekliniken i Vänersborg är en komplett fysioterapeutisk klinik med många års erfarenhet. Nedan kan du se vilka tjänster vi erbjuder.

Fysioterapeutisk mottagning

Genom många års erfarenhet och kontinuerlig vidareutbildning har vi skapat oss en bred kunskap inom området för fysioterapi. Vi vänder oss till såväl idrottare, motionärer och till de som har besvär relaterade till arbetsbelastning, sjukdom eller ålder.
Fysioterapi
Individanpassade fotinlägg

Individanpassade fotinlägg

Vid uppstarten av Sportskadekliniken Vänersborg år 1984 tillverkades våra individanpassade inlägg på traditionellt vis med gipsavgjutning. Sedan år 2004 tillverkas våra individanpassade inlägg med hjälp av datastyrda processer; 3D-scanning, CAD-modellering och NC-fräsning. Detta gör det möjligt för oss att skapa inlägg med största möjliga precision under tillverkningen för att passa just dig och dina behov.

Gånganalys

Vi på Sportskadekliniken i Vänersborg utför gånganalyser med hjälp av ett tekniskt avancerat gånganalysprogram bestående av videoanalys och tryckmätning. Via denna analys kan vi mäta och kvantifiera ditt rörelsemönster och på så sätt objektivt bedöma och utföra möjliga behandlingar, samt utvärdera dessa efter en tid.
Gånganalys
Balance 4D

Fysisk butik

I vår fysiska butik finner du noga utvalda skor med god stabilitet och vridstyvhet. Vi har allt ifrån löparskor och promenadskor till sandaler och arbetsskor. Våra skor har uttagbara innersulor med plats för dina individanpassade fotinlägg.

Loggor leverantörer

Adress

Sportskadeklinken Adductor Medical AB
Svetsargatan 15
462 56 Vänersborg

Bankgiro: 895-7144

Öppettider

Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Torsdag - Fredag: Produktionsdagar,
öppet efter överenskommelse

Telefon

0521-637 07
Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Övriga tider svarar vi i mån av tid.

Copyright © Sportskadekliniken Adductor Medical AB. Webbsida utvecklad av KFORM.