Fysioterapeutisk mottagning

Vi på Sportskadekliniken i Vänersborg arbetar med förebyggande, behandlande och rehabiliterande åtgärder inom fysioterapi som rör rörelse- och stödorganen. Vi är främst specialiserade inom ortopedi och idrottsmedicin.

Med flerårig erfarenhet och kontinuerlig kompetensutveckling har vi på Sportskadekliniken i Vänersborg skapat oss en bred kunskap inom fysioterapi och sjukgymnastik. Vi riktar oss till såväl idrottare, motionärer som till de med besvär relaterade till arbetsbelastning, sjukdom eller ålder. Vårt övergripande mål är att guida dig till en snabb återgång till tidigare arbete, aktivitet och/eller idrott. 

Genom en grundlig anamnes och undersökning skapar vi skräddarsydda rehabiliteringsupplägg som tar hänsyn till dina individuella mål och ambitioner. Vi strävar efter att identifiera och förklara orsakerna bakom skador och smärtor, samtidigt som vi erbjuder vägledning, lämplig vård och egenvårdsstrategier. På Sportskadekliniken i Vänersborg använder vi avancerad teknisk utrustning för att leverera högkvalitativ vård. 

Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Vår målsättning är att göra din väg tillbaka till hälsa så smidig som möjligt. Boka din tid idag och ta det första steget mot förbättrad hälsa och rörelse. Välkommen!

Pris: 400 kr

Knä fysioterapeut
Fysioterapeut

Vad gör en fysioterapeut?

Fysioterapeuter, tidigare kända som sjukgymnaster, är vårdens första instans vid besvär från rörelseapparaten. Inom ramen för hälso- och sjukvården hänvisas därför patienter med dessa besvär direkt till en fysioterapeut för snabb bedömning och effektiv behandling. Majoriteten av smärta och besvär i rörelsesystemet bedöms och diagnostiseras bäst kliniskt, det vill säga genom samtal och fysisk undersökning.

Vårt team

Vårt team består idag av två legitimerade fysioterapeuter. Vi har en bred kunskap inom området för fysioterapi, men vi är särskilt specialiserade inom ortopedi och idrottsmedicin.

Helena är en leg. fysioterapeut och Certified Sports Physical Therapist (CSPT) med lång erfarenhet. Hennes dedikation till yrket och expertis som CSPT gör henne till en ledande kraft hos oss på Sportskadekliniken. Helena strävar ständigt efter att förena det senaste inom idrottsmedicin med sitt personliga engagemang för varje patient. 

Isabella är en leg. fysioterapeut som just nu befinner sig mitt i sina masterstudier inom idrottsmedicin. Hennes kombination av akademisk rigor och praktisk erfarenhet ger henne en unik förmåga att tillämpa de senaste forskningsrönen på varje individuell vårdplan. Isabella strävar efter att vara i framkant av branschens utveckling och söker ständigt ny kunskap för att förbättra vården. 

Båda våra fysioterapeuter har genomgått många kurser och vidareutbildningar inom området, för att säkerställa högkvalitativ vård baserad på de senaste rönen inom fysioterapi. 

Isabella Lööf

Isabella Lööf

Leg. Fysioterapeut

Medlem i SFAIM.

Helena Carlsson

Helena Carlsson

Leg. Fysioterapeut, Certified Sports Physical Therapist (CSPT)

Ägare av Sportskadekliniken.
Medlem i SFAIM.

Loggor leverantörer

Adress

Sportskadeklinken Adductor Medical AB
Svetsargatan 15
462 56 Vänersborg

Bankgiro: 895-7144

Öppettider

Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Torsdag - Fredag: Produktionsdagar,
öppet efter överenskommelse

Telefon

0521-637 07
Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Övriga tider svarar vi i mån av tid.

Copyright © Sportskadekliniken Adductor Medical AB. Webbsida utvecklad av KFORM.