Fysioterapeutisk mottagning

Vi på Sportskadekliniken i Vänersborg arbetar med förebyggande, behandlande och rehabiliterande åtgärder inom fysioterapi som rör rörelse- och stödorganen. Vi är främst specialiserade inom ortopedi och idrottsmedicin.
Genom många års erfarenhet och kontinuerlig vidareutbildning har vi skapat oss en bred kunskap inom området. Vi vänder oss till såväl idrottare, motionärer som till de med besvär relaterade till arbetsbelastning, sjukdom eller ålder. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska kunna återgå till tidigare arbete, aktivitet och/eller idrott.

Utifrån noggrann anamnes och undersökning skapas ett individanpassat rehabiliteringsupplägg med hänsyn till dina personliga mål och ambitioner. Vi är intresserade av att finna orsaken till skadan och/eller smärtan, informera om den, presentera lämplig vård och egenvård och erbjuda bästa möjliga behandling.

Vi på Sportskadekliniken i Vänersborg använder oss av den senaste tekniska utrustningen för att kunna erbjuda ett högkvalitativt omhändertagande. Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Välkommen!

Pris: 380 kr
Knä fysioterapeut
Fysioterapeut

Vad gör en fysioterapeut?

Fysioterapeuter är vårdens första instans vid besvär från rörelseapparaten. I hälso- och sjukvården hänvisas därför patienter med dessa besvär direkt till en fysioterapeut för snabb bedömning och behandling. Majoriteten av smärta och besvär i rörelsesystemet bedöms och diagnostiseras bäst kliniskt, det vill säga genom samtal och fysisk undersökning.

Vårt team

Vårt team består idag av två legitimerade fysioterapeuter. Vi har en bred kunskap inom området för fysioterapi, men vi är särskilt specialiserade inom ortopedi och idrottsmedicin.

Isabella Lööf

Isabella Lööf

Leg. Fysioterapeut

Medlem i SFAIM.

Helena Carlsson

Helena Carlsson

Leg. Fysioterapeut, Certified Sports Physical Therapist (CSPT)

Ägare av Sportskadekliniken.
Medlem i SFAIM.

Loggor leverantörer

Adress

Sportskadeklinken Adductor Medical AB
Svetsargatan 15
462 56 Vänersborg

Bankgiro: 895-7144

Öppettider

Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Torsdag - Fredag: Produktionsdagar,
öppet efter överenskommelse

Telefon

0521-637 07
Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Övriga tider svarar vi i mån av tid.

Copyright © Sportskadekliniken Adductor Medical AB. Webbsida utvecklad av KForm.