Gånganalys

Våra gång- och löpanalyser görs via videoanalys med flerkamerasystem och statisk och/eller dynamisk tryckmätning. Detta gör att vi snabbt kan analysera ditt gång- och löpsteg.

På Sportskadekliniken i Vänersborg erbjuder vi gång- och löpanalyser med hjälp av ett tekniskt avancerat analysprogram. Programmet inkluderar videoanalys med flerkamerasystem och statist och/eller dynamisk tryckmätning. 

Under analysen blir du filmad från olika vinklar medan du går eller springer på ett av våra löpband. Efter inspelningen går vi igenom videoanalysen tillsammans med dig, där vi studerar ditt normala gång- och/eller löpsteg både i realtid och i slow motion. Detta möjliggör identifiering av eventuella avvikelser i ditt steg. Genom att kombinera videoanalys med tryckmätningsplattan ger vi dig en snabb bedömning av ditt gång- och/eller löpsteg på plats. 

Videoanalysen möjliggör en objektiv mätning och kvantifiering av ditt rörelsemönster. Resultaten från analysen ger oss möjlighet att bedöma och utföra lämpliga undersöknings- och behandlingsmetoder, samt utvärdera över tid.

För löpare som söker efter det optimala skovalet erbjuder vi även kostandsfri löpanalys vid köp av löparskor. Det är vårt sätt att säkerställa att du har fått rätt utrustning som passar ditt unika löpsteg. 

Vänligen notera att en bokad gånganalys inte inkluderar en fullständig fysioterapeutisk undersökning. Vid behov av en djupare undersökning bör du boka en tid till någon av våra fysioterapeuter. Välkommen!

Pris: 300 kr

Tryckmätningsplatta

Tryckmätningsplattan

Tryckmätningsplattan gör det möjligt att:

  • Mäta statisk och dynamisk belastning
  • Analysera kraftkurvan i steget
  • Analysera tryckbelastning i färg
Loggor leverantörer

Adress

Sportskadeklinken Adductor Medical AB
Svetsargatan 15
462 56 Vänersborg

Bankgiro: 895-7144

Öppettider

Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Torsdag - Fredag: Produktionsdagar,
öppet efter överenskommelse

Telefon

0521-637 07
Måndag - Onsdag: kl 7:00-17:00
Övriga tider svarar vi i mån av tid.

Copyright © Sportskadekliniken Adductor Medical AB. Webbsida utvecklad av KFORM.